Komunikasi karo Supplier? Supplier
Nicholas Huang Mr. Nicholas Huang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-82028988 Email:sales1@sanan-cctv.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Kanthi akumulasi luwih saka 10 taun `ing lapangan monitor video CCTV iki, kita, Shenzhen Sanan Technology Co., Ltd, wis dadi salah sawijining pabrikan produk CCTV utama ing Shenzhen, China. Kita wis nggawe sistem produk sing lengkap lan duwe pengalaman akeh kanggo nggawe kamera pengawasan lan nyedhiyakake macem-macem solusi pengawasan. Nganti saiki, kita duwe pabrik kanthi luas 2000 meter persegi lan 366 tenaga kerja digunakake kanggo njamin produksi.

Sistem produk kalebu:

AHD Papat ing Siji Kamera

Perekam video digital

Kamera Jaringan

Perekam Video Jaringan

Kit CCTV

Piranti Keamanan Cerdas (kayata Identifikasi Wajah, Pangenalan Plat Nomer Otomatis, Kamera AI)

Piranti Suhu (kayata Kamera Termal, Thermometer Non-kontak COVID-19 )

Piranti Pengawasan Khusus

Pengawasan Kendaraan

Kamera nirkabel (kayata Kamera Surya, Kamera wifi, kamera 4G, Kamera Panorama)

Aksesoris CCTV

Produk utama kita yaiku AHD Four in One Cameras, lan Camera Network.

Produk anyar yaiku Piranti Suhu.

Kajaba iku, kita nawakake layanan OEM lan ODM. Kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik kanggo para klien, tim QC bakal nindakake tes sing ketat kanggo produk sadurunge dikirim, lan departemen sawise-sales bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatasi masalah kanggo klien kanthi pitulung saka klien. tim teknik.

Misi kita yaiku nggawe klien lan klien mbesuk ora mung bisa entuk produk bermutu, nanging uga seneng nikmati pengalaman tuku ing perusahaan. Lan kita bakal dihargai yen bisa nampa cabang zaitun sing kerja sama.

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Kanthi akumulasi luwih saka 10 taun `ing lapangan monitor video CCTV iki, kita, Shenzhen Sanan Technology Co., Ltd, wis dadi salah sawijining pabrikan produk CCTV utama ing Shenzhen, China. Kita wis nggawe sistem produk sing lengkap lan duwe pengalaman akeh kanggo nggawe kamera pengawasan lan nyedhiyakake macem-macem solusi pengawasan. Nganti saiki, kita duwe pabrik kanthi luas 2000 meter persegi lan 366 tenaga kerja digunakake kanggo njamin produksi.

Sistem produk kalebu:

AHD Papat ing Siji Kamera

Perekam video digital

Kamera Jaringan

Perekam Video Jaringan

Kit CCTV

Piranti Keamanan Cerdas (kayata Identifikasi Wajah, Pangenalan Plat Nomer Otomatis, Kamera AI)

Piranti Suhu (kayata Kamera Termal, Thermometer Non-kontak COVID-19 )

Piranti Pengawasan Khusus

Pengawasan Kendaraan

Kamera nirkabel (kayata Kamera Surya, Kamera wifi, kamera 4G, Kamera Panorama)

Aksesoris CCTV

Produk utama kita yaiku AHD Four in One Cameras, lan Camera Network.

Produk anyar yaiku Piranti Suhu.

Kajaba iku, kita nawakake layanan OEM lan ODM. Kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik kanggo para klien, tim QC bakal nindakake tes sing ketat kanggo produk sadurunge dikirim, lan departemen sawise-sales bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatasi masalah kanggo klien kanthi pitulung saka klien. tim teknik.

Misi kita yaiku nggawe klien lan klien mbesuk ora mung bisa entuk produk bermutu, nanging uga seneng nikmati pengalaman tuku ing perusahaan. Lan kita bakal dihargai yen bisa nampa cabang zaitun sing kerja sama.

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki