Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Nicholas Huang Mr. Nicholas Huang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-82028988 email:sales1@sanan-cctv.com
Produk Artikel
Tentang Kami

Kalayan akumulasi langkung ti 10 taun` dina widang monitor pidéo CCTV ieu, kami, Shenzhen Sanan Technology Co., Ltd, parantos janten salah sahiji pabrik produk CCTV anu kawéntar di Shenzhen, Cina. Kami parantos ngawangun sistem produk anu lengkep sareng gaduh seueur pangalaman dina ngadamel kaméra panjagaan sareng nyayogikeun rupa-rupa solusi panjagaan. Dugi ka ayeuna, urang gaduh pabrik anu legana 2000 meter pasagi sareng 366 padamel anu padamelan pikeun mastikeun produksi.

Sistem produk kami kalebet:

AHD Opat dina Hiji Kaméra

Perékam pidéo digital

Jaringan Kaméra

Perékam Pidéo Jaringan

Kit CCTV

Alat Kaamanan Smart (sapertos Identipikasi Wajah, Pangakuan Pelat Nomer Otomatis, Kaméra AI)

Alat Suhu (sapertos Kaméra Termal, COVID-19 Non-contact Thermometer )

Alat-alat panjagaan khusus

Pangawasan Kandaraan

Kaméra nirkabel (sapertos Kaméra Surya, kaméra wifi, kaméra 4G, Kaméra Panorama)

Asesoris CCTV

Produk konci kami nyaéta AHD Opat dina Hiji Kaméra, sareng Kaméra Jaringan.

Produk anyar kami nyaéta Alat Suhu.

Di sagigireun éta, kami nawiskeun jasa OEM sareng ODM. Dina raraga nyayogikeun produk sareng jasa anu pangsaéna pikeun klien kami, tim QC kami bakal ngalakukeun tés anu ketat pikeun produk kami sateuacan pangiriman, sareng departemen purna jual kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngarengsekeun masalah pikeun klien kami kalayan bantosan ti kami tim téhnik.

Misi kami nyaéta pikeun ngajantenkeun palanggan sareng klien ka hareup kami sanés ngan ukur tiasa kéngingkeun produk anu saé tapi ogé ngaraosan pangalaman pameseran anu saé di perusahaan kami. Sareng kami bakal ngaapresiasi pisan upami urang tiasa nampi cabang zaitun anu anjeun damel.

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

Kalayan akumulasi langkung ti 10 taun` dina widang monitor pidéo CCTV ieu, kami, Shenzhen Sanan Technology Co., Ltd, parantos janten salah sahiji pabrik produk CCTV anu kawéntar di Shenzhen, Cina. Kami parantos ngawangun sistem produk anu lengkep sareng gaduh seueur pangalaman dina ngadamel kaméra panjagaan sareng nyayogikeun rupa-rupa solusi panjagaan. Dugi ka ayeuna, urang gaduh pabrik anu legana 2000 meter pasagi sareng 366 padamel anu padamelan pikeun mastikeun produksi.

Sistem produk kami kalebet:

AHD Opat dina Hiji Kaméra

Perékam pidéo digital

Jaringan Kaméra

Perékam Pidéo Jaringan

Kit CCTV

Alat Kaamanan Smart (sapertos Identipikasi Wajah, Pangakuan Pelat Nomer Otomatis, Kaméra AI)

Alat Suhu (sapertos Kaméra Termal, COVID-19 Non-contact Thermometer )

Alat-alat panjagaan khusus

Pangawasan Kandaraan

Kaméra nirkabel (sapertos Kaméra Surya, kaméra wifi, kaméra 4G, Kaméra Panorama)

Asesoris CCTV

Produk konci kami nyaéta AHD Opat dina Hiji Kaméra, sareng Kaméra Jaringan.

Produk anyar kami nyaéta Alat Suhu.

Di sagigireun éta, kami nawiskeun jasa OEM sareng ODM. Dina raraga nyayogikeun produk sareng jasa anu pangsaéna pikeun klien kami, tim QC kami bakal ngalakukeun tés anu ketat pikeun produk kami sateuacan pangiriman, sareng departemen purna jual kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngarengsekeun masalah pikeun klien kami kalayan bantosan ti kami tim téhnik.

Misi kami nyaéta pikeun ngajantenkeun palanggan sareng klien ka hareup kami sanés ngan ukur tiasa kéngingkeun produk anu saé tapi ogé ngaraosan pangalaman pameseran anu saé di perusahaan kami. Sareng kami bakal ngaapresiasi pisan upami urang tiasa nampi cabang zaitun anu anjeun damel.

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan